joi, 20 mai 2010

La multi ani, pasarica !






Iata ca a venit si acest moment, in care sa ii urez un calduros la multi ani si toate cele bune lui Alexandru Bragadireanu, alias Vrabet.
E cel mai bun prieten de-al meu din copilarie. De ce spun asta !? Pentru ca asa e. De pe remurile cand eram cu totii in scoala generala si chiuleam ca sa jucam TOMAPANT in casa, pana la a merge la furat de struguri, ca cei din curte nu erau pe placul nostru, la gutui la Vladeasca la scara si cate si mai cate alte nebunii...A fost o copilarie minunata, chiar daca nu aveam de toate...Asta o datorez si prietenilor mei, Vrabet, Lucian, Bogdan..Dragos (Patos) dar si altii......
Nu regret nimic din ce-am facut in copilarie. NIMIC. Astazi, pentru ca este ziua de nastere a lui Vrabet, am adunat de la cativa prieteni si cunoscuti, cateva mesaje pentru Vrabet.
Iata-le :
1. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii! La Multi Ani Vrabet !! -Lucian Bragadireanu (Urechiat)
2. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim !! shi nu ne uita La Multi Ani! Sa fi iubit !! - Micu Alexandru (Dole)
3. La multi ani, pasarica..Astept sa revii acasa, sa mai depanam ce-a fost odata ! Sa fi santos si bucuros, alaturi de cei dragi. Sergiu Anton
4. La multi ani,Vrabet! Sa fii sanatos,fericit si tot ce iti doresti sa se implineasca Bety Moisescu (Beata )
5. Salutari Vrabet....!!!!...La multi ani,multa sanatate,tot ce-ti doresti si sa ne vedem cu bine...Sper ca esti bine acolo unde esti....Antoniu Daniel (Dani Mani)
6. La multi ani,mai batranule! Sincera sa fiu nici nu prea stiu ce sa-ti zic....Sunt in mare pana de idei,mai ales ca nu ne-am mai vazut demult....Sper ca iti este bine acolo(sunt si acum socata ca esti la casa ta,cu o fata buna:)))).....tu ala care umblai creanga toata ziua,baerame si atat....).Sper sa ne mai vedem,sa mai treci si tu pe aici,macar asa....de la revedere....:-< Ce ne mai distram....mai tii mine ma?????Cu fata aia a ta...:))))) In sfarsit....multa sanatate,fericire,putere de munca....si sa-ti fie bine acolo unde esti tu....Te pupam si te asteptam pe aici....:D:D:D:D:D..... - Chitu Adina (Rosky si Sorin)
7. La multi ani, multa sanatate si succes in tot ceea ce faci ! Cosmin Neacsu
8. La multi ani ! Sa fi fericit si sanatos. Ammar
9. La multi ani Vrabet. Sa fii sanatos, tot ce iti doresti tu si poate mai poposesti pe meleagurile mioritice sa iti mai vedem fatsa aia de tampit .Sabiiii
Le multumesc tutoror, care mi-au scris aceste urari pentru Vrabet. Acum, la sfarsitul acesteo postari minunati-va de ceea ce veti vedea . O poza facuta acum 7 ani, la un revelion organizat chiar acasa la Vrabet ! Hai sa va spun si persoanele din poza, pe care nu le cunoasteti sau nu le recunoasteti..
Incep cu randul de sus, de la stanga la dreapta : Gudi Alexandra (Ada), Nitu Cosmin (Bebica),Blaga Adela,Micu Alexandru (Dole), Moisescu Beatrice (Beti) si Maria Mihaela.
Randul de jos, tot de la stanga la dreapta : Bragadireanu Alexandru (Vrabet), Ciutescu Bogdan, Nitu Gabriel (Gavros), Avram Alexandru (Sandilau), Batranul Gabriel (Gabos) si bineinteles Anton Sergiu (eu)
Vrabet, ti pup de nu te vezi...Te asteptam sa mai revii...Toate cele bune tie si lui Manu...La revedere ! ! !

Un comentariu: