miercuri, 1 decembrie 2010

La multi ani, Romania !

La multi ani, Romania. Astazi este ziua tuturor romanilor, de pretutindeni. Romania a devenit un stat untar in urma cu 92 de ani. Atunci, la Alba Iulia, peste 100.000 de romani au venit si au strigat din toata inima : "Noi vrem sa ne unim cu Tara". Unirea Transilvaniei cu Regatul Romaniei, la 1 Decembrie 1918 a insemnat nasterea statului roman, care mai includea provinciile Basarabia si Bucovina, unite cu patria-mama in acelasi an. Dorinta tuturor romanilor s-a indeplinit, insa, cu mari sacrificii. Asa ca cea mai frumoasa zi a romanilor este cea de 1 Decembrie. Bucurati-va de ea la maxim. La multi ani tie, tie dar si tie...La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni, la multi ani, Republicii Moldova, parte din trupul nostru.
Din pacate, in acest an nu am putut pleca cu GOLANII la Alba Iula. Anul acesta am ramas in Bucuresti.
Acum o sa va arat doua poze facute de mine, in Bucuresti care promoveaza iubirea de tara, de istorie si de recunoastere.



Dupa aceste poze un filmulet, facut de cativa straini. V-ati intrebab vreodata cum ar fi lumea fara S.U.A. ? Dar fara China ? Dar cum ar fi lumea fara Romania ? Iata !

NU UITA CA ESTI ROMAN !

P.S. - Astazi este ziua internationala a nediscrimarii persoanelor infectate cu HIV/SIDA.

P.S.1 - Astazi vreau sa urez LA MULTI ANI si catorva persoane care-si sarbatoresc si ziua de nastere, odata cu ziua Romaniei. Acestia sunt : Gabriel Olteanu, Cristian Condea si Dumitru Roman. Le doresc un calduros la multi ani, sanatate, si bucurie de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu