vineri, 16 decembrie 2011

Muuu E, Poteras...


Oameni buni, dupa cum bine vedeti, REABILITAREA TERMICA A BLOCURILOR DIN SECTORUL 6, se va face gratuit. Dupa ani de zile, Primaria Sectorului 6, copiaza dupa primariile sectoarelor 1 si 2. Poteras, a "gasit" FONDURILE necesare tocmai acum, cu un an inainte de alegerile care vor avea loc anul viitor. El promite dupa cum a afirmat in emisiunea 'Bucuresti, misiune posibila', difuzata pe postul de radio Bucuresti Fm, ca pana in anul 2015, va finaliza reabilitarea termica a cel putin 270 de blocuri. Iata ce a scris el, pe pagina personala de facebook : "S-au aprobat toate proiectele intrate pe ordinea de zi de la Ședința de Consiliu din seara aceasta! Astfel, reabilitarea termică se va efectua gratuit pentru locatari, costurile fiind preluate integral de administraţia locală a Sectorului 6. Doresc continuarea acestui proiect până la finalizarea tuturor blocurilor din sector, iar prioritatea noastră rămâne aceea de atragere şi absorbţie a fondurilor nerambursabile.
Cine il mai crede pe vacarul asta ? Pe ciorditorul asta, legal al sectorului 6 ? Sa nu uitam ca anul acesta Primaria Sectorului 6, a primit cele mai multe fonduri de la Ministerul Turismului si Dezvoltarii, pentru reabilitarea termica. Sa nu uitam ca la acel minister, se afla o blonda imbracata in portocaliu, ca si acest mascarici, care conduce sectorul 6. Nu vreau sa uitati ca printre primele blocuri izolate termic, a fost si blocul in care locuieste  dansul, situat pe strada Vintila Mihailesc (Crangasi). Muie POOTERAS, pentru ca oamenii nu te mai vor...! ! Noi nu te mai vrem...!Cel putin eu , nu-l mai vreau !  Cum s-a folosit el de noi, asa ne vom folosi si noi de el ! Nu vi se pare corect ? Iata dovada ca se vor reabilita blocurile gratuit. Pe profilul de facebook, al lui Cristian Poteras, a postat rezultatul voturilor din Consiliul Local al Primariei Sector 6. Nu am putut sa copiez fisierul legat de sedinta Consiliului Local, care se afla pe site-ul www.primarie6.ro . O seara faina in continuare. Va pup dulce si-apasat !



2 comentarii:

  1. Cel mai mare ciorditor care l-a avut sectorul 6 dupa '89; sa nu uitam si de mafia tiganeasca a ridicarilor de masini care e ajutata de slugile de la politia locala si care evident ii vireaza potul pt fiecare masina ridicata. Sa speram ca lumea n-o sa se lasa amagita la urmatoarele alegeri de praful in ochi care ni-l arunca si sa ne mobilizam sa iesim in numar cat mai mare pt a-i impiedica sa fure

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut RAZDUM. Ma bucur ca esti cititor al blogului si ma mai bucur ca ceea ce am scris, a avut ecou ! Taate cele bune !

    RăspundețiȘtergere